Outfit | Denim jumpsuit

Outfit met NAKD denim jumpsuit spijkerpak coltrui en Jadon plateau boots van Dr. Martens Nederlandse mode blogger

Wat vind jij: lijk ik op een boerin, een klusjesvrouw of op een schilder? Er zijn allerlei meningen over een spijkerpak, maar ik vind het vooral super stijlvol! Deze denim jumpsuit is een mix van stoer en vrouwelijk. De pofmouwen en riem in de taille maken dit pak een stuk leuker dan een simpele overall van spijkerstof. Om mijn koude enkels (zeg maar gerust hele onderbenen) en armen een beetje te compenseren, draag ik wel een fijne coltrui onder het pak. Ik vind het dragen van laagjes ook altijd een extra touch geven aan de outfit. Zo krijgt een kledingstuk met een lage hals ineens een totaal andere uitstraling!

En dan nog even iets heel anders. Is het je al opgevallen hoe donker mijn haar op het moment is? Het is lang geleden dat ik mijn eigen haarkleur niet heb verstopt onder de verf en highlights. En eerlijk gezegd vind ik het laten uitgroeien niet zo’n succes. Het was dan ook puur uit luiheid. In tegenstelling tot veel meiden vind ik uren bij de kapper zitten namelijk helemaal geen feestje. Maar als ik mijn inmiddels lichtbruine coupe zo zie, wordt het toch tijd om binnenkort een afspraak te maken. Ze zeggen niet voor niets ‘Blondes have more fun’!


Lichtblauwe denim jumpsuit met pofmouwen: NA-KD* | Zwarte coltrui: WE Fashion | Zilveren ringen en ketting: Lucardi* | Zwarte Jadon boots met plateauzool: Dr. Martens via Footway*

Outfit met NAKD denim jumpsuit spijkerpak coltrui en Jadon plateau boots van Dr. Martens Nederlandse mode blogger
Outfit met NAKD denim jumpsuit spijkerpak coltrui en Jadon plateau boots van Dr. Martens Nederlandse mode blogger
Outfit met NAKD denim jumpsuit spijkerpak coltrui en Jadon plateau boots van Dr. Martens Nederlandse mode blogger
Outfit met NAKD denim jumpsuit spijkerpak coltrui en Jadon plateau boots van Dr. Martens Nederlandse mode blogger

Fotografie: Gerard Maalderink 

Outfit met NAKD denim jumpsuit spijkerpak coltrui en Jadon plateau boots van Dr. Martens Nederlandse mode blogger

Delen is lief

7 gedachten over “Outfit | Denim jumpsuit

  1. Moet eerlijk zeggen dat dit niks voor mij is. Past niet bij mijn kledingstijl en lijkt me ook onhandig om naar de wc te gaan haha.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven