Shop tip | 9x comfortabele witte sneakers

Comfortabele witte sneakers zomer 2020 trend Skechers Mexx Bjorn Borg New Balance Tamaris Puma Cellini Ziengs

Er is niets mis met een paar eenvoudige witte sneakers. Het zijn zelfs hele handige basics! Maar de schoenen die ik vandaag met je wil delen, hebben nét dat beetje extra. Hoewel ik eigenlijk geen sneaker-meisje ben (hallo stoere boots en chunky sandalen!), zou ik deze selectie wel graag op mijn schoenenrek zien staan. Vooral van de bovenste rij word ik meteen enthousiast! Welke van de 9 bovenstaande witte zomerschoenen zou jij wel willen dragen? Al deze comfortabele sneakers voor dames zijn online verkrijgbaar bij Ziengs.

Witte chunky sneakers

Je kunt zien dat de chunky sneaker modellen in deze collage de overhand hebben. Deze stijl vind ik persoonlijk dan ook het leukste! De grove en dikke zolen geven je outfit meteen een stoere touch. Ondanks de sportieve uitstraling (een stijl die mij normaal gesproken niet zo aanspreekt), ben ik verliefd geworden op sneaker nummer 1 en 3. Ze zijn niet helemaal helder wit en hebben super mooie details/vormen langs de rand van de zool. Echt tof! Deze trend mag wat mij betreft nog heel lang meegaan. Als je trouwens denkt dat alleen merken zoals Nike en Adidas hierop inspelen, dan heb je het helemaal mis. Ook merken als Skechers, Björn Borg, New Balance, Mexx, Puma en Tamaris hebben tegenwoordig hele vette chunky sneakers in hun collectie. Een paar seizoenen geleden vond ik de designs van deze merken nog net-niet-cool, maar dit seizoen word je overladen met al het moois!

Witte sneakers met gekleurd detail

Mogen jouw nieuwe sneakers wel een vrolijke zomerse uitstraling hebben? Dan is het leuk om te kiezen voor een keurrijk detail zoals roze, blauw of geel. Kijk maar eens naar nummer 4, 6 en 7! Omdat de kleuren de witte basis niet overheersen, blijven de sneakers eenvoudig te combineren met allerlei outfits.

Witte sneakers met dierenprint

Ook dierenprintjes blijven de komende tijd nog super populair. Yes! Bij sneaker nummer 7 en 9 zie je de wilde print op een subtiele manier terugkomen. Deze zomer blijven we niet alleen bij de geliefde panterprint en slangenprint, maar mag er ook geëxperimenteerd worden met zebraprint en koeienprint. Ook leuk om te matchen bij je kleding of een opvallende accessoire zoals een handtas!


1. Skechers D’Lites 3.0 Zenway | 2. Mexx Dyonna | 3. Björn Borg X400 BSC W | 4. New Balance 452 | 5. Tamaris Fashletics | 6. Puma X-Ray Game | 7. Tamaris slangenprint | 8. Skechers Uno Stand On Air | 9. Cellini dierenprint – alle witte sneakers zijn verkrijgbaar bij Ziengs


Delen is lief

7 gedachten over “Shop tip | 9x comfortabele witte sneakers

  1. Ik vind deze sneakers heel mooi!! Alleen vind de meesten te lomp om onder jurkjes ofzo aan te doen maar onder broeken zijn ze wel leuk! 7&9 zijn het meest geschikt voor onder een jurk en zulke sneakers zoek ik nu haha maar vind ze allemaal heel mooi!!

  2. Wat een te geweldige sneakers! Ik ga graag voor sneakers met een gekleurd detail en combineer die dan met vrij basic outfit zodat alle aandacht naar mijn nieuwe sneakers gaat. Tof!

  3. Whoo hoo wat een toffe sneakers. Zelf zou ik voor nummer zes gaan, met mooie neon kleurtjes, hoe lekker zomers!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven