New in | Dungarees

Eindelijk heb ik ‘m gevonden: een tuinbroek die past! Ik had de moed al bijna opgegeven. Toen ik in de V&D liep en twee verschillende modellen meenam naar de paskamer, ging ik er al vanuit dat het voor geen meter zou zitten. De eerste zat ook echt waardeloos, zoals bij alle andere tuinbroeken. Het was wel even schrikken toen het broekje van de 2e goed zat. En de bretels waren ook nog eens lang genoeg! Hoewel ik eigenlijk op zoek was naar een broek met lange pijpen en heel veel gaten erin, ben ik heel blij met dit nieuwe item. Hij kostte €35 en gelukkig had ik nog een giftcard (dus voor mij gratis!).

Het kleine zakje is een lief detail 🙂 Hierdoor ben ik toch gevallen voor deze tuinbroek!


Delen is lief

11 gedachten over “New in | Dungarees

  1. Aah wat issie leuk! Dat borstzakje maakt hem echt af vind ik. Ik ben heel benieuwd naar hoe je hem combineert 🙂 x

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven