How to | Tips om het juiste trainingspak te vinden

Tips om juiste trainingspak te kopen soccerfanshop joggingpak kiezen blackbananas malelions

Wie houdt er niet van een fijn trainingspak? Vooral tijdens de lockdown is de jogging set flink in populariteit gestegen. And it’s here to stay! Je kunt namelijk net zo lekker relaxen als trainen in zo’n pak. Heb jij nog steeds geen trainingspak in de kast liggen of is het tijd om jouw collectie uit te breiden? Maak dan gebruik van de onderstaande tips om het perfecte trainingspak te vinden.

Tip 1. Houd rekening met de functie

Welk joggingpak de juiste keuze is, is afhankelijk van de functie. Waar wil je het pak voor gebruiken? Ga je er fanatiek in sporten, gebruik je het als loungewear op de bank of zie je het als een fashion statement? Als het doel van je nieuwe trainingspak duidelijk is, kun je betere keuzes maken.

Tip 2. Let op het materiaalgebruik

Let altijd goed op het materiaal van het trainingspak. Zorg ervoor dat het aansluit op de functie en activiteit. Als je het gebruikt als huispak is een zacht en warm materiaal erg fijn. Bij intensieve sportactiviteiten is het daarentegen belangrijk dat het materiaal goed ademt. Het onderstaande Bionic trainingspak van Black Bananas bestaat uit een broek met bijpassend windjack dat ideaal is voor buitenactiviteiten. Het materiaal voelt licht aan en is sneldrogend.

Tips om juiste trainingspak te kopen soccerfanshop joggingpak kiezen blackbananas malelions

Tip 3. Kijk naar de maat en pasvorm

Iedereen heeft andere voorkeuren wat betreft de pasvorm. Check altijd of het trainingspak een slim fit model is of juist baggy valt. Als je dan tussen twee maten twijfelt, kun je aan de hand van deze info de beste keuze maken. Raadpleeg eventueel de maattabel van het desbetreffende merk.

Tip 4. Ga voor hoge kwaliteit

Het is heerlijk om een goede deal te scoren. Maar ook als het om trainingspakken gaat, is goedkoop in veel gevallen duurkoop. Investeer daarom liever wat meer in hoge kwaliteit en een goed merk. Dan weet je zeker dat je lang kan genieten van je nieuwe aankoop!

Tips om juiste trainingspak te kopen soccerfanshop joggingpak kiezen blackbananas malelions

Tip 5. Kijk naar de combinatiemogelijkheden

Om ervoor te zorgen dat je het nieuwe joggingpak optimaal gebruikt, raad ik je aan om te kijken naar de combinatiemogelijkheden. Kies bijvoorbeeld een pak met een neutrale kleur zodat je er gemakkelijk andere tops bij kunt dragen. Of koop een trainingspak met een stijlvolle trui die je in je vrije tijd ook met een jeans kunt combineren. De bovenstaande sweater van Malelions is hier een mooi voorbeeld van! De trui is trendy en comfortabel tegelijk. Shop meer items van dit soort designmerken op de website van Soccerfanshop.

Tip 6. Pas het trainingspak aan op jouw stijl

Het is belangrijk dat jij je goed voelt in het nieuwe trainingspak. Of je er nou mee naar de supermarkt gaat of een rondje gaat joggen. Zoek een set die goed aansluit bij jouw persoonlijke stijl. Let op het model, de kleuren, eventuele prints en de algehele look. Joggingpakken hebben uiteraard een sportieve uitstraling, maar kunnen daarnaast een urban touch of juist een vrouwelijke look hebben.

Beeldmateriaal uit dit artikel via Soccerfanshop

Tips om juiste trainingspak te kopen soccerfanshop joggingpak kiezen blackbananas malelions

Delen is lief

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven