Want to wear | Playsuit & straw hat

Ik vertelde je al hoe enthousiast ik ben over de rieten-tassen-trend, maar zo’n gevlochten hoedje is ook niet verkeerd! Misschien heb je nog een strohoed liggen van een tropische trip. En anders kun je er nu eentje gaan scoren op vakantie, op een random markt in een plattelandsdorp ofzo. Het was namelijk een hele tijd best een suffe accessoire. Je had het vooral nodig voor die onmundig felle zon. Nu heb ik spijt dat ik nooit eerder zo’n gaaf hoedje heb gekocht!

Gestreepte playsuit | Floppy strohoed | Dubbele buckle riem | Lange zilverkleurige ketting | Sandaaltjes met diamanten – alles verkrijgbaar bij Boohoo


Delen is lief

7 gedachten over “Want to wear | Playsuit & straw hat

  1. Superleuke outfit! En ik kocht op vakantie in Italië zo'n hoed, maar die heb ik helaas niet meer. Goed excuus om op de volgende vakantie bestemming een nieuwe te kopen ;).

  2. Ohh super benieuwd! 🙂 Ja, ik weet precies welke je bedoelt. Soms zo lastig om iets specifieks te vinden haha! Waarschijnlijk loop je er een keertje per ongeluk tegenaan.

  3. Jaa ik heb mn strooien tasje binnen hooor 🙂 En die hoedjes zijn ook super leuk! Weet je nog dat ik er in den bosch naar op zoek was? Naar zo'n platte? Ik heb hem nog steeds niet gevonden hahah.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven