Outfit | Sporty sneakers & maxi dress

Vrijwel ieder seizoen loop ik rond op boots. En 9 van de 10 keer zijn dat een paar Dr. Martens. Als het echt zomer is, komen de sandalen uit de kast (wat overigens ook Docs zijn). Deze witte sneakers zijn dan ook een opvallende toevoeging aan mijn schoenenverzameling!

Mercer Amsterdam sneakers

Ik ben zelf verbaasd hoe vaak ik deze nieuwe sneakers al heb gedragen. Onder een jeans, pantalon, biker shorts en zelfs onder een maxi jurk. Het staat overal goed bij! En ook niet geheel onbelangrijk: de gympen lopen heerlijk. Het zijn de Re-Run sneakers van het high end sneaker merk Mercer Amsterdam. Ze zijn erg licht van gewicht, maar voelen toch stevig aan. Iets wat ik vaak tegen vind vallen bij andere sneakers. Wat mij betreft zijn dit echte aanraders als je op zoek bent naar een paar sportieve dad sneakers! Je kunt ze kopen bij Omoda. Let wel op: de maat valt erg klein. Ik heb zelf maat 38,5/39 en draag deze sneakers in maat 40.


Zwarte maxi jurk balloon sleeve frill: NA-KD via Omoda* | Fluffy tasje van imitatiebont: SoLow | Witte Shelly sokken met kanten ruffles: Marcmarcs via Omoda* | Witte sportieve lage sneakers The Re-Run: Mercer Amsterdam via Omoda*


Delen is lief

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven