Shop tip | 6x Nike Air Max 720 sneakers

Nieuwe Nike Air Max 720 sneakers 2019 mode blog artikel

Als je een echte sneakerfreak bent, heb je het waarschijnlijk al gehoord: Nike heeft een nieuw Air Max model gelanceerd! De nieuwe sneakers hebben een tijdje op zich laten wachten, maar nu is het toch eindelijk zover. Deze opvallende designs zijn het bespreken meer dan waard. In dit artikel vertel ik je graag iets meer over de Air Max 720. 

De Air Max lijn is een van de populairste en meest succesvolle lijnen van Nike. Deze sneakers zijn namelijk heel comfortabel, stoer en sportief tegelijk. Het is daarom een logische stap dat ze dit jaar een nieuwe variant op de markt hebben gebracht. Bij de Air Max 720 draait het vooral om de grote hoeveelheid lucht in de zool. Dit maakt deze schoenen zo speciaal! De zogenoemde Air-unit is van alle kanten goed zichtbaar. Zelfs van de onderkant en bovenkant kun je zien dat de zool met lucht is gevuld. Gaaf toch? Omdat er zo veel air in de zool is gestopt (meer dan ooit!), is de vering van deze sneaker ook naar een hoger niveau getild. Het voelt letterlijk alsof je op een paar wolkjes loopt. Deze schoenen zijn daarom erg geschikt voor ontspannen wandelingen door de stad. Voor een rondje hardlopen kun je beter kiezen voor een sneakermodel met iets meer steun en stevigheid. 

Naast de luchtige zool en het gestroomlijnde design is er ook veel aandacht besteed aan het kleurgebruik. Alle kleuren van deze Air Max 720 zijn geïnspireerd op bijzondere natuurverschijnselen. Hieronder vertel ik je alle details van mijn 6 favoriete exemplaren. (Zie bovenstaande afbeelding) Welk model is jouw favoriet? 

1. Nike Air Max 720 Sunset: Dit opvallende roze-paarse ontwerp is een echte blikvanger. De felle kleuren zijn geïnspireerd op een romantische zonsondergang waarbij de donkerblauwe lucht langzaam verandert in een kleurexplosie. 

2. Nike Air Max 720 Northern Lights (day): Stiekem dromen we er allemaal van om het noorderlicht te zien. Gelukkig kun je deze unieke natuurverschijning nu ook kopen in de vorm van een sneaker. Dit model heeft een doffe blauwgroene tint wat staat voor de lichte hemel midden op de dag. 

3. Nike Air Max 720 Pink Sea: Pink Sea is een mix van oceaanblauw en koraal roze. Deze verrassende combinatie valt niet alleen bij vrouwen in de smaak, maar is ook geschikt voor mannen die niet bang zijn om op te vallen. 

4. Nike Air Max 720 Total Eclipse: Een maans- of zonsverduistering is misschien wel net zo mysterieus als deze schoenen. Je kunt deze zwarte sneakers combineren met elke outfit. Dit maakt het dus een hele goede aankoop! 

5. Nike Air Max 720 Sunrise: Bij een heldere zonsopgang zie je vooral gele en oranje tinten terugkomen. Dit kleurenpalet geeft de sneaker een hele warme uitstraling. 

6. Nike Air Max 720 Northern Lights (night): Tot slot vind ik de nachtversie van het noorderlicht heel interessant. De donkerblauwe/paarse kleur met grijze ondertoon is simpelweg prachtig! Ook deze schoen is met allerlei verschillende outfits te combineren.



Delen is lief

8 gedachten over “Shop tip | 6x Nike Air Max 720 sneakers

  1. ok, ik weet nog niet zo goed wat ik hier van moet vinden. De ene kant zegt: yes, wauw. de andere kant zegt: why?

  2. De roze paarse Nike air zijn echt super gaaf! Daar zou ik zo op rond willen lopen. Nike had vroeger al een goede naam en dat is altijd zo gebleven.

  3. O wauw wat een gaaf model! Ik ben zelf een enorme Nike fan en zal persoonlijk voor de Northern Light versie gaan. Echt heel tof!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven