Fashion | Dé fashion trends voor 2023

fashion trends voor 2023 omoda

Nu het nieuwe jaar zijn intrede gedaan heeft, kunnen we nieuwste modetrends onder de loep nemen. De grote modehuizen stuurden hun modellen de catwalk op met hun nieuwste creaties – de ene al wat mooier dan de andere – maar we werden alweer verrast. Benieuwd hoe jij je dit jaar moet kleden om helemaal ‘in’ te zijn? In dit artikel lees je er alles over.

Modekleuren van 2023

De modekleuren en specifieke kleurentrends vallen altijd af te wachten. Kiezen de modehuizen voor vrolijke kleuren of gaan ze eerder de sombere kant uit? De modekleuren van 2023 lijken een combinatie van beide te worden. Enerzijds zie je een aantal felle kleuren opduiken bij diverse modehuizen. Denk maar aan rood, de kleur van de liefde. Deze kleur is zonder twijfel een topper dit jaar en kan je makkelijk dragen in elk seizoen. Kijk je al uit naar de zomer? Dan zal je blij zijn dat hippe kleding voor dames dit jaar ook in geel en blauw te verkrijgen is. Van pastelgeel tot felgeel, alles kan. En hemelsblauw is prachtig te combineren met basics in wit of zwart. Anderzijds trekken sommige modehuizen ook de kaart van de somberdere kleuren, zoals grijs en mosgroen. Grijs lijkt misschien een saaie kleur, maar is vooral oneindig te combineren. De kleur mosgroen is geïnspireerd op de film Dune. De modellen van Balenciaga kropen zelfs door modderpoelen om deze kleur in de verf te zetten.

fashion trends voor 2023 omoda

The 90’s zijn terug

Je had het het afgelopen jaar wellicht al in de gaten: the 90’s are back en dat is in 2023 niet anders. Meer nog: we dragen jeans all the way. Enkel een jeansbroek dragen is saai, ga eerder voor denim on denim. Een jeansbroek en een jeansvest combineren was al langer in, maar in 2023 draag je daar ook schoenen en zelfs een tas in denim op. Dit jaar kan je nooit genoeg denim dragen. In de jaren 90 lieten we al eens graag een stukje bloot zien en ook die trend keert terug dit jaar. We dragen al langer crop tops, maar dit jaar doen ook transparante stoffen hun intrede. Een transparante top past prima op een stoere jeans met paar leuke sneakers eronder. Nee, dat hoeven geen Buffalo’s met dikke plateauzolen te zijn (hoewel platform schoenen en laarzen nog steeds trendy blijven). Een paar Hoff sneakers in vrolijke kleurtjes doen het altijd goed.

fashion trends voor 2023 omoda

Delen is lief

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven