New in | Dr. Martens Voss sandalen

Dr. Martens sandalen Voss chunky sandals schoenentrend zomer 2020 plateauzool zomerschoenen sandaaltjes met dikke zool modeblog Omoda outfit inspiratie

Een paar jaar geleden werd ik nog voor gek verklaard met mijn Dr. Martens sandalen, maar deze zomer zijn de chunky sandals ineens een grote trend. En dat is zowel goed als minder goed nieuws. Het positieve van deze mega leuke sandalen trend is dat het aanbod nu veel groter is. Verschillende merken komen met stoere zomerschoenen met dikke zolen. In iedere prijsklasse is er wel iets te vinden! Wat ik hier minder leuk aan vind? Dat er langzamerhand steeds meer mensen met dit soort chunky sandalen over straat gaan lopen. Ik vind het stiekem namelijk veel leuker om deze gave (en iets wat lompe) look voor mezelf te houden, haha!

Dr. Martens sandalen Voss chunky sandals schoenentrend zomer 2020 plateauzool zomerschoenen sandaaltjes met dikke zool modeblog Omoda outfit inspiratie

Liefde voor Dr. Martens sandalen

Vier jaar geleden kocht ik mijn eerste paar Dr. Martens sandalen, het Effra model. Ik had simpelweg geen goede zomerschoenen waar ik écht lang en comfortabel op kon lopen. En met 30 graden nog steeds een paar boots dragen, was zelfs voor mij wat te warm. Toen ik eenmaal gewend was aan de super comfortabele sandalen met dikke zool, kon ik eigenlijk niet meer terug. Mijn andere slappe en veel te goedkope sandaaltjes gingen stof happen. Ondertussen heb ik al heel veel kilometers gemaakt op de Effra’s. Van wandelingen door de natuur in Duitsland tot struinen (en heel hard rennen naar castings) door de mooie straatjes van Milaan. Het zal je dan ook niet verbazen dat er twee jaar geleden nog een paar Docs bij kwamen. Dit keer de chunky Yelena sandalen. Dit model is wat meer uitgesproken door de nog dikkere plateauzool. In tegenstelling tot de Effra sandalen zijn de Yelena’s heel licht van gewicht. Ze zijn namelijk gemaakt van zogenaamd hydro leather. Dat brengt me meteen bij mijn aller nieuwste aanwinst, want dit is namelijk een zusje (of in ieder geval duidelijk een bloedverwant) van de lichtgewicht Yelena sandalen: de Dr. Martens Voss sandalen.

Dr. Martens Voss Hydro Leather

Deze pareltjes in een ruig jasje heb ik mogen ontvangen van Omoda. Ook dit jaar ben ik dus helemaal klaar voor de zomer met een paar nieuwe sandalen! Op de foto draag ik de sandaaltjes met een straight leg jeans, maar de schoenen staan ook geweldig onder een zomers jurkje. Waar staan ze eigenlijk NIET goed bij?! Ik ben (wederom) groot fan!


Voss Hydro Leather sandalen: Dr. Martens via Omoda*

Dr. Martens sandalen Voss chunky sandals schoenentrend zomer 2020 plateauzool zomerschoenen sandaaltjes met dikke zool modeblog Omoda outfit inspiratie

Delen is lief

5 gedachten over “New in | Dr. Martens Voss sandalen

  1. Helemaal m’n smaak is het niet, maar ze zien er wel echt onwijs comfortabel uit. En snap je gevoel wel, het is toch best fijn om een pareltje te ontdekken en voor jezelf te kunnen houden 😊

  2. ik vind ze helemaal gaaf 😀 gewone dr martens pas ik gewoon niet omdat ik hele smalle voeten en beentjes heb maar misschien dat ik deze wel pas 😀

    1. Thanks! Er zijn verschillende modellen Dr. Martens sandalen. Sommige kun je met meerdere bandjes verstellen – dat is dan misschien een goede optie? En heb je de vrouwen variant van de boots al eens geprobeerd? Die zijn smaller dan de unisex modellen! 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven