Outfit | Cold spring days

Outfit met Zaful bontjas Shoeby roze tas Monki kimomo mom jeans en Dr. Martens

De lente mag dan wel begonnen zijn, maar ik vind het toch nog teleurstellend koud. Ik kon het mezelf dan ook niet aandoen om die fijne fluffy jas uit te trekken. Aan de andere kant is het ook wel weer leuk dat we nog even kunnen genieten van alle bontjasjes. (Laten we positief blijven, toch?) Vandaag droeg ik een van m’n favoriete aaibare jassen. Een donkerblauwe van Zaful. De kleur staat zo goed met de lichte mom jeans van de Monki. Ik hou van dit high waisted model. Hij is inderdaad wel aan de korte kant, maar dat krijg je met al die ankle jeans… Met mijn lange benen is die enkel-lengte meer een soort scheenbeen-lengte. Maar it’s okay, het blijft een hele gave broek. Gewoon hoge laarzen eronder en het probleem is opgelost 😉 Voor een beetje kleur en gezelligheid heb ik mijn roze tasje tevoorschijn gehaald. Niet heel praktisch, maar wel ontzettend cute. En zolang mijn telefoon erin past ben ik blij.


Donkerblauwe jas van imitatiebont: Zaful* | Gestreepte trui: O’Neill via OTTO* | High waisted vintage jeans: Monki | Roze crossbody tas: Shoeby | Bruine veterlaarzen: Dr. Martens

Outfit met Zaful bontjas Shoeby roze tas Monki kimomo mom jeans en Dr. Martens
Outfit met Zaful bontjas Shoeby roze tas Monki kimomo mom jeans en Dr. Martens
Outfit met Zaful bontjas Shoeby roze tas Monki kimomo mom jeans en Dr. Martens

Fotografie: Gerard Maalderink

Outfit met Zaful bontjas Shoeby roze tas Monki kimomo mom jeans en Dr. Martens

Delen is lief

9 gedachten over “Outfit | Cold spring days

  1. De H&M had er veel, dus die zijn nu misschien in de sale? Anders bij Comegetfashion of Asos? Deze jas komt van de webshop Zaful. Het heeft drukknoopjes als sluiting.

  2. Ik vind de jas echt super super leuk ik zoek al een tijdje een mooie imitatiebont jas maar kan gewoon geen leuke vinden, had er laatst een van vero moda maar die had zo een rare sluiting

  3. Het is inderdaad nog te koud voor lentekleding helaas. Maar dit staat je ook erg leuk. En dat roze tasje maakt het fleurig.

  4. Leuk, zo'n roze tasje! Zoals je zegt zijn dat soort tasjes niet altijd praktisch – ik heb zelf een iets groter tasje en dan moet ik al proppen om alles erin te krijgen – maar het staat wel heel leuk 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven