Want to wear | Edgy & floral

Want to wear lente outfit inspiratie rode bloemen top tweekleurige jeans zwarte spijkerjas en witte veterlaarzen

Kom maar door met die zon! Nu ik deze outfit zo heb samengesteld, krijg ik ook echt zin in de lente. Ik heb al een aantal spijkerjasjes, maar er ontbreekt nog een zwart denim jack. Deze gaat dus op mijn wishlist. Net als een paar witte veterlaarzen trouwens! Ik bedoel, hoe gaaf zijn die?!

De rest van de outfit zou ik best bij elkaar kunnen sprokkelen. Zo heb ik sinds kort een tweekleurige jeans in mijn kast (die ik mega veel draag) en kocht ik vorig jaar een rode top met bloemenprint. Die crop top scoorde ik in de sale bij de H&M voor maar €3. Dat geld heb ik er dus al dubbel en dwars uit kunnen halen 😉 Kijk jij ook uit naar alle lente-outfits die je gaat dragen?

Outfit details: Rode top met bloemenprint | Tweekleurige high waisted jeans | Zwart oversized spijkerjasje | Zwarte crossbody tas van suède | Witte veterlaarzen met dikke zool


Delen is lief

11 gedachten over “Want to wear | Edgy & floral

  1. Ik kan echt niet wachten totdat ik mijn lente jasjes (eigenlijk nog een beetje te koud voor de lente maar tja met een vest eronder kan het best) kan dragen, ik ben de winter zo zat!

  2. Ik ben nu een beetje aan het kijken naar welke korte blousen ik graag wil aanschaffen. Sommige zijn aardig te klein.

  3. De rode top vind ik wel leuk. De broek is niet zo mijn ding. Verder hou ik wel van iets vrolijkere kleuren in lente en zomer.

  4. Donkere kleuren zijn in de lente/zomer ook nog steeds top 😀 Over het algemeen ben ik altijd heel zuinig op mijn schoenen, dus dat moet goed komen haha!

  5. Ja, ik heb echt zin in lentekleren! Ik ben die donkere kleuren ook echt zat. Witte schoenen lijken me zo besmettelijk. Hoe houd je die schoon?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven