Shop tip | 7x zomerse bikini’s

shop tip bikini inspiratie 2019 trends lascana gestreept bloemenprint tie dye zwart retro mode blog

De winter is nog niet eens achter de rug en ik sta al klaar met bikini inspiratie voor de komende zomer. Zo bezocht ik laatst de badmode shop van LASCANA. Je kunt tenslotte niet vroeg genoeg beginnen! Stel je voor dat er onverwachts een tropisch weekend voor de deur staat – dan wil je natuurlijk wel met een leuk setje op het strand of aan het zwembad verschijnen. Bovendien krijg je van het kopen van een bikini of badpak echt een vakantiegevoel. Je ziet jezelf meteen al zitten onder een palmboom met een koud drankje in je hand, toch?

Een comfortabele triangel bikini is altijd mijn favoriete bikini model geweest. Dit eenvoudige en klassieke model kun je uiteraard ook terugvinden in de webshop van LASCANA. Toch kom ik de laatste tijd ook steeds meer leuke tops tegen met een beugel. Dit zorgt niet alleen voor meer ondersteuning, maar ook voor een totaal andere uitstraling. De linker en rechter bikinitop van de eerste rij hebben allebei een retro look. Dit is een stijl die je dit jaar ook weer terug ziet komen. Verder blijven prints als bloemen en strepen altijd een goede keuze. Wil je eens een ander opvallend printje proberen? Ga dan voor een bikini met een tie dye look. Super origineel en modieus tegelijk! Van alle bovenstaande setjes zou nummer 7 toch wel mijn favoriet zijn. Deze bikini is stoer, zwart en speels. In welke bikini zou jij wel gezien willen worden?

1. Marineblauwe beugel bikini met tropische print: Olympia | 2. Zwarte triangel bikini met extra bindstrik: Bench | 3. Neon triangel bikini met tie dye print: Chiemsee | 4. Witte beugel bikini met roze bloemenprint: LASCANA | 5. Zwart-wit gestreepte bandeau bikini: s.Oliver | 6. Roestrode triangel bikini met ruches: Jette | 7. Zwarte gestreepte triangel bikini: s.Oliver – alle bikini’s zijn verkrijgbaar bij LASCANADelen is lief

15 gedachten over “Shop tip | 7x zomerse bikini’s

 1. Wat leuk dat je al zo vroeg bikini-inspiratie geeft. Daar moeten anderen hun voordeel aan doen. En vooral zo simpel mogelijk, vind ik 🙂

 2. Ik heb helaas geen bikinilijf, maar die met die bloemenprint vind ik erg mooi, net als de eerste 🙂

 3. Super coole tips! Ik kijk echt erg uit naar het zomerseizoen, lekker zwemmen en chillen met de meiden!
  Ik houd ervan om veel verschillende bikinis te dragen en kijk daarom vaak via folderbode.nl
  om zo te zien waar ik nog een aantal goedkope bikinis kan scoren!

 4. Leuke bikini's! Mij staan triangel bikini's het beste. ik vind de 2e er mooi uit zien! 🙂
  xx

 5. erg leuke exemplaren zeg! Ik vind het altijd wel lastig om een goede bikini uit te zoeken voor mijn volle figuur

 6. Erg leuk om te zien, ik heb zelf ook zo'n zwart-wit gestreepte bandeau (van H&M) en ben er echt dol op. Dus die draag ik gewoon weer dit jaar.

 7. Met mijn figuur is een bikini of badmode vinden nooit makkelijk… Vorig jaar heb ik een leuke gevonden, die ik dit jaar gewoon weer draag 🙂

 8. Heerlijk om daar alvast weer mee bezig te zijn! Ik vind de eerste erg mooi en de rode met een soort mouwtjes. Die is weer eens heel iets anders

 9. Ik zou voor nummer 2 gaan omdat ik altijd voor de zwarte bikini ga haha. Ik houd niet zo van opzichtig maar vind het wel leuk als het net anders dan anders is. Dat heeft deze bikini dus dat is mooi 🙂 Ik kende die shop nog niet, leuk!

 10. Ik vind die rode onwijs leuk! Ik ben dit jaar al lekker op zonvakantie geweest en heb bij H&M ook hele leuke bikini's kunnen vinden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven