New in | Kleurrijke zomerse sieraden

Kleurrijke kettinkjes, smileys en parels zijn dé sieradentrends van deze zomer. Je kunt de vrolijke sieraden met elkaar combineren, maar ook dragen met subtiele zilverkleurige accessoires. In deze blogpost laat ik mijn nieuwe zomerse sieraden van webshop Oh So HIP zien. Ik ben benieuwd welke ketting of armband jou het meeste aanspreekt!

Sieraden van Oh So HIP

Als je nog niet eerder hebt gehoord van Oh So HIP, is het de moeite waard om eens een kijkje te nemen op de website. Het is een webshop met een groot assortiment aan trendy en betaalbare accessoires. Van minimalistische kettingen en oorbellen tot juist hele uitgesproken sieraden. Je vindt er sieraden van hun eigen label Oh So HIP, maar ook van andere grote en kleine merken. Zo kun je altijd iets origineels vinden!

Kleurrijke kralen ketting trend

Waarschijnlijk heb je de gekleurde kralenketting al regelmatig voorbij zien komen op Instagram of Tiktok. Vaak in de vorm van een choker en in combinatie met andere vrolijke kettinkjes. Het maakt echt iedere zomerse outfit compleet! Op de bovenstaande foto’s zie je mijn nieuwe ketting met gekleurde kraaltjes van Oh So HIP. Het kettinkje is handgemaakt en krijgt hierdoor die speelse look. Hoewel het heel tof staat met nog een paar andere kralenkettingen, heb ik het gecombineerd met een zilverkleurige maan ketting. Wil je het juist een stoere twist geven? Draag de kraaltjes dan met een chunky schakelketting als contrast.

Parel sieraden met smileys

Deze ketting en armbanden zijn een combinatie van twee grote sieradentrends, namelijk smileys en parels. Parelkettingen zijn al lang niet meer alleen voor hele chique gelegenheden. Het is juist leuk om te dragen met een alledaagse outfit! Deze parelketting heeft een vrolijke touch gekregen door het roze smiley kraaltje. Ik kan je verzekeren dat je dit soort funky bedels dit seizoen nog vaak terug gaat zien. Niet alleen als vriendelijke smiley face, maar ook als bloemetjes, hartjes en letterkralen. Het leukste van deze smiley ketting is dat je het kunt matchen met bijpassende parel armbandjes. Zo geef je zelfs een all black outfit een hele fleurige look!


Smiley ketting roze, Armbandje met gekleurde smileys, Parelarmband smiley, Ketting met gekleurde kraaltjes multi, Moon & stars ketting zilverkleurig stainless steel: Oh So HIP*


Delen is lief

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven