How to | 4 tips om meer te stralen

Soms kom je van die vrouwen tegen die zo’n mooie en krachtige gloed over zich in heen hebben. Hoe doen ze dat toch? Vaak is het lastig om met de drukke routine van je werk, je hobby’s en je huishouden genoeg energie over te houden om zelf ook te stralen. In deze gastblog van Christine le Duc lees je 4 tips om ook zelf zo’n fantastisch uitstraling te krijgen. It’s your time to shine!

1. Zorg goed voor je lichaam

Het klinkt misschien logisch, maar een gezond lichaam is de basis voor een stralend uiterlijk. Toch schiet het er in de drukte van het dagelijks leven vaak al snel bij in om goed voor jezelf te zorgen. Hoe vaak kies jij voor een snelle en makkelijke maaltijd of zijn jouw nachten eigenlijk te kort? Tijd om daar verandering te brengen! Dat lijkt op het eerste gezicht misschien moeilijk, maar het is makkelijker dan je denkt. Zorg er bijvoorbeeld voor dat je op een vaste tijd naar bed gaat en ook op een vaste tijd weer op staat. Zo kom je in een vast ritme waar je lichaam vanzelf aan zal wennen. Reserveer zeker ook wat tijd om een goede en gezonde maaltijd voor jezelf te bereiden. Dat is niet alleen goed voor je lichaam, maar wie weet ontstaat er op die manier ook een nieuwe passie.

2. Neem regelmatig tijd voor jezelf

Naast een gezonde routine zul je ook meer stralen als je regelmatig een momentje voor jezelf neemt. Hoe fijn je baan ook is, hoe goed je ook bent in je hobby of hoe gezellig het ook is om met vrienden af te spreken, iedereen heeft me-time nodig. Plan dus zo nu en dan een moment voor jezelf in en houd je daaraan. Ga naar de kapper, lak je nagels, kijk je favoriete film of haal je favoriete sextoy eens tevoorschijn. Jij bepaalt zelf hoe je jouw me-time moment het beste kunt besteden!

3. Draag kleding waar jij je zelfverzekerd in voelt

Je straalt niet alleen meer als je lekker in je vel zit, maar ook als je lekker in je kleding zit! Kies kleding die perfect bij jouw lichaam past en ook nog eens comfortabel is. Vergeet daarbij ook zeker je lingerie niet! Wist je dat veel vrouwen zich zelfverzekerder voelen wanneer zij een combinatie van een mooie bh met een perfect bijpassende slip dragen? Ook al is er niemand die jouw lingerie ziet, doordat jij zelf weet dat je er ook onder je kleding tip top uitziet zul je dit ook meer uitstralen.

4. Wees niet te kritisch

Het perfecte plaatje bestaat niet, dus verwacht dat ook niet. Dat geldt voor jezelf, maar ook voor de situatie om je heen. Accepteer hoe je eruitziet en wat je goede en minder goede eigenschappen zijn. Jij bent goed zoals je bent. Je zult sneller tevreden zijn als je de lat minder hoog legt voor jezelf. Focus op de positieve dingen. Gaat er iets niet goed? Kijk eens naar alles wat er wél goed gegaan is! Een krachtige uitstraling komt niet alleen van buiten, maar ook van binnen. Wanneer jij beter in je vel zit, zul je dat ook meer uitstralen. Deze 4 tips kunnen je daarbij helpen. Probeer het eens!Delen is lief

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven