Modeling | Fashion film Extraordinary

Emma Mulder concept design Daan van der Voort video Model Joanne M  short fashion film korte mode film Hotel Modez Arnhem videoshoot modellenwerk backstage blog

Yes! Ik mag het eindelijk delen! Ik heb een tijd terug meegewerkt aan een gaaf project. Designer Emma Mulder had mij gevraagd als model voor haar nieuwste collectie. Het was alleen geen fotoshoot, maar een videoshoot. Ontzettend leuk om met een klein team een fashion film te schieten! Het eerste deel werd binnen opgenomen in een hele vette kamer in hotel Modez. Aan het eind van de dag gingen we nog de kou in om buiten verschillende shots te maken. Sommigen zullen de video misschien wat vreemd vinden, maar ik hou er wel van. Creativiteit, mode, gekkigheid. Ik vind het resultaat in ieder geval gaaf! Bekijk het filmpje hieronder of klik even hier