Fashion | Tips voor stijlvolle nachtmode

Tips voor stijlvolle nachtmode

Misschien herken je het wel: Je kijkt een film waarin een vrouw ’s ochtends vroeg bloedmooi uit bed stapt. Dat komt niet alleen door de make-up en het iets te nette kapsel, maar ook door de stijlvolle pyjama. Mooie nachtmode is namelijk de sleutel tot een comfortabele én sexy look! Vandaag deel ik 3 tips om zelf leuke mode voor in bed uit te kiezen.

Tip 1. Kies voor kwaliteit

Als het gaat om nachtmode, is kwaliteit erg belangrijk. Goede pyjama’s zijn gemaakt van zachte materialen waar je heerlijk in kunt slapen. Maar ook een zacht huispak voor dames is perfect om ’s avonds optimaal te ontspannen. Het is een ideale combinatie van stijl, comfort en elegantie. Wist je dat de juiste nachtmode zelfs kan bijdragen aan een betere slaapkwaliteit? Wanneer je kiest voor een ademend en vocht absorberend materiaal, geniet je van goede slaaphygiëne. Daarnaast kan het uitkiezen en aantrekken van een fijne pyjama onderdeel zijn van jouw avondroutine. Wanneer je dit regelmatig doet, zal jouw lichaam zich automatisch voorbereiden op de nachtrust. Je voelt je direct ontspannen en valt misschien zelfs sneller in slaap.

Tip 2. Kijk naar de modetrends

Het is leuk om te kijken naar de laatste trends op het gebied van slaapmode. Zo kun je weer wat nieuwe inspiratie opdoen. Al blijft het vooral belangrijk dat jij je comfortabel voelt bij de nachtkleding die je draagt. Nu de lente is begonnen, zie je de volgende twee trends duidelijk terugkomen:

Matchende setjes

Een set met een top en bijpassend kort broekje blijft een echte klassieker. Het oogt een stuk eleganter dan een oud T-shirt en een willekeurige top. Matchende sets zijn verkrijgbaar in allerlei stijlen en materialen. Zo voelt zijde heerlijk zacht aan op de huid. Draag je in de lente en zomer liever een stof dat beter vocht absorbeert? Kies dan een matchende set van katoen.

Vrouwelijke nachtjaponnen

Is jouw stijl iets vrouwelijker? Dan is een nachthemd voor dames een goede keuze. Dit soort nachtkleding wordt ook wel een nachtjapon of (in het Belgisch) een slaapkleed genoemd. Ook hierbij heb je weer de keuze uit allerlei stijlen, materialen én lengtes. Het voordeel van een nachtjapon is dat je veel meer bewegingsvrijheid hebt dan wanneer je een broek draagt.

Tip 3. Let op de duurzaamheid

Tot slot raad ik aan om te letten op de duurzaamheid. Investeer in een luxe nachtjapon of toffe set van hoge kwaliteit. Dan weet je zeker dat het heel wat nachten en wasbeurten meegaat. Duurzame slaapkleding is bovendien beter voor het milieu dan pyjama’s die je na vijf keer wassen al weg kunt gooien.



Delen is lief

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven